Fashion Lifestyle Magazine Списание за мода и лайфстайл - брой 127

“Етере” посрещна пролетта с нов фирмен магазин в Пловдив

 

Хитовият моден бранд “Етере” посрещна пролетта с откриването на трети фирмен магазин в Пловдив. Той се намира в новопостроения първи шопинг мол в града на тепетата – Mall Plovdiv, който официално отвори врати на 19-ти март.

В новия магазин “Етере” насочва вниманието на своите клиенти към моделите от колекция пролет/ лято 2009 г. В нея особено внимание е отделено на изчистените линии и стилните силуети, които отговарят на изискванията и на най-взискателните дами.

За пролетно-летния сезон “Етере” залага на материите от смесен тип вискоза, еластан и полиестер, както и на най-подходящите за лятото - памук, лен, тенсел и ефирна коприна. Цветовите гами дават свобода на избора според настроението, което създават - слонова кост, циклама, тъмносиньо и сиво-зелено. Саката са вталени и формират по особен начин женствеността на излъчването. Панталоните са прави, с по-разширени крачоли и подчертано висока талия, което издължава фигурата и създава дързък силует. При полите този сезон се запазват формите тип цигара, но е интересно заиграването с различни плисета, копчета и външни шевове, което им придава леко закачлив вид.

След като получи наградата „Златна игла” на Академията за мода за модна къща на 2008 година, “Етере” съсредоточи усилия по програмата за разширяване на пазарите си извън страната. През февруари екипът на марката представи с голям успех колекцията пролет/ лято 2009 на международното специализирано изложение за мода в Москва CPM (Collection Premiere Moscow).

Бутикът в Mall Plovdiv е първият фирмен магазин на “Етере”, отворил врати през настоящата година и заедно с него броят на търговските обекти на марката в страната нараства на осем. Интериорът и подредбата на облеклата са строго съобразени с вече утвърдената от бранда мърчандайзингова система.

Друга интересна новина около “Етере” е луксозният каталог за сезон есен/ зима 2009 г., който вече е факт. Фотосесията за него е заснета в Пловдив. Екипът на “Етере” за втори път определи културната ни столица за декор на снимки за своя колекция. Пловдив носи в себе си духа на българското историческо и културно наследство и забележителностите му по уникален начин се съчетават с облеклата от колекцията на модния бранд.

След прецизен подбор екипът на “Етере” спря избора си на изявената манекенка Красимира Нончева за лице на сезон есен/ зима 2009 г. Красивата българка снима предимно за чужди марки извън пределите на страната. Тя споделя, че с голямо удоволствие е приела поканата да участва в проекта, тъй като има афинитет към елегантния и неподправен стил в облеклата на марката.

Снимките са направени на едни от най-атрактивните места в Пловдив - най-голямата гребна база на Балканите и Стария град. Фотосесията е заснета през февруари, като екипът е успял да я осъществи за два дни. В каталога са включени имиджови снимки и “look book”.

 



Добави коментар
Вашето име:
Вашият коментар:
Въведете символите: captcha

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing