ВАЛЕНТИНА ВОЙКОВА Е ПОЧИТАТЕЛКА НА “КВЯТ”

ВАЛЕНТИНА ВОЙКОВА Е ПОЧИТАТЕЛКА НА “КВЯТ”

* Популярната телевизионна водеща си пада по хитовите очила на българската оптическа марка

Очарователната водеща на сутрешния блок “Денят започва” по Канал 1 на БНТ Валентина Войкова се оказа страстна почитателка на слънчевите очила. Не е учудващо, че бившата състезателка и треньорка по конен спорт има пристрастия към по-маскулинистичните модели в т.нар. “рокерски” и “пилотски” стил. Фотокамерата на Камен Вълканов успя да документира моменти от модните изкушения на Войкова. Наскоро тя се отби в офиса на прочутата българска оптическа марка “Квят” и изпробва няколко десетки чифта, отдавайки предпочитание на очилата с леко ретро влияние (“винтидж”) и с по-уголемени форми.

Валентина ВойковаВалентина ВойковаВалентина Войкова

“Харесвам очилата на “Квят”, защото са удобни, красиви и по своему необикновени. Обожавам екстравагантния стил, който не позволява да останеш незабелязана. В същото време не понасям онзи дизайн на аксесоари, в т.ч. и на очила, който е прекалено бъбрив и дразни с показния си разкош”, споделя телевизионерката. За нея е особено важно оптичните допълнения да са съобразени с индивидуалния стил на обличане и да позволяват на всеки да бъде различен.

Валентина ВойковаВалентина Войкова

Снимки:
1. – 7. Валентина Войкова тества най-новата колекция слънчеви очила на “Квят”.
8. Лично собственикът на българската оптическа марка “Квят” Павел Цветков консултира чаровната телевизионна водеща.
Фото: © Камен Вълканов

Валентина ВойковаВалентина Войкова

Валентина Войкова


Коментари (6)Прочетено: 14365 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 11, Юни 2008

“Мини Мис Блонди 2008” отпразнува шумно рожден ден

 

Йоанна Цанева, носителка на титлата “Мини Мис Блонди 2008”, направи втората си професионална фотосесия при фотографа Деян Георгиев по случай седмия си рожден ден. Събитието беше отпразнувано с шумно парти на 31 май в карнавалена къща “Меджикленд”. От есента младата дама ще бъде ученичка в първи клас в елитното частно училище “Мария Монтесори”.

Мини Мис Блонди 2008Мини Мис Блонди 2008Мини Мис Блонди 2008

Фото: © Деян Георгиев


Коментари (1)Прочетено: 14578 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 11, Юни 2008

Звездите на Кwiaт заснеха фотосесия

* Победителите в конкурса «Стани лице на Kwiat» представят най-актуалните тенденции при очилата

«Kwiat» изпълни своето обещание към победителите в конкурса «Стани лице на Kwiat” и ги превърна в главни герои на новата си фотосесия. В ексклузивните кадри участват Гея Антонова, която спечели първо място, носителите на втора и третра награда - Димитър Стоянов и Анна Иванова, както и Елена Носикова, която получи специалната награда на “Kwiat”.

Звездите на Кwiaт заснеха фотосесия

Фотосесията бе заснета в професионалното ателие на фотографа Камен Вълканов, а за стайлинга на новите лица на “Kwiat” се погрижи стилистката Тути. Гримът на моделите направи известната гримьорка Джули Ангелова, а прическите им бяха дело на коафьора от салон “Шер” Ангел Генев – Ачо. Любопитна подробност е, че самият той се включи в конкурса “Стани лице на “Kwiat” и успешно се класира сред 27-те финалисти. Снимките минаха под зоркото наблюдение на собственика на агенция “Next one” Стоян Апостолов.

Звездите на Кwiaт заснеха фотосесияПо време на фотосесията четиримата победители в конкурса «Стани лице на Kwiat” смениха различни прически, гримове, специални тоалети и разбира се очила. Участниците във фотосесията бяха заснети както с очила на «Kwiat», включващи модели на “Kwiat”, “Kwiat Limited Edition” и “Kwiat Exclusive”, така и с очила на марките “Cosmoline”, “Pepe” и “Adriana Roth”, които “Kwiat” произвежда съвместно с две чуждестранни компании.

Снимките продължиха над десет часа. Въпреки, че четиримата победители нямат опит като рекламни лица, те демонстрираха професионализъм и удоволствие от работата с екипа.

Скоро в сайта на марката www.kwiat-bg.com ще бъдат представени голяма част от заснетите снимки с четиримата победители, както и ексклузивни кадри, заснети зад кулисите с любителски фотоапарати.

Снимки:
Фотосесията на «Квят»
Фото: Камен Вълканов


Коментари (0)Прочетено: 14721 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 11, Юни 2008

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 10: СПИСАНИЕ "БЛЯСЪК" С НОВ ГЛАВЕН РЕДАКТОР
   БРОЙ 10: “C-Crosser” - семеен автомобил за ценители
   БРОЙ 9: Мастило засне фотосесия за новите си проекти
   БРОЙ 9: “квят” изкуши риалити герои
   БРОЙ 9: COSMO РАЗБУЛВА ЛЕГЕНДАТА ЗА СРОДНАТА ДУША

 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо киноМодерните сайтове:   Мода - Колекции - Готварски рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Дамски обувки - Дрехи